Inredning i höstens färger - se vårt inspirationsgalleri

Temperaturen sjunker utomhus och hösten står för dörren. En årstid som för många av oss innebär återgång till rutiner efter en sommar full av intryck och upplevelser. Nu har vi (äntligen!) möjlighet att spendera mer tid inomhus och ett lugn sprider sig över vår tillvaro!
Kanske är det därför som vi nu lockas av inredning med mustiga, varma färgtoner som lugnar våra sinnen? Vi vill också göra det bästa av mörkret som nu infinner sig – nämligen att få in mysig belysning i vår inredning.

För att hjälpa dig att inspireras av höstens härliga färger, har vi samlat våra favoritbilder/moodboards utifrån årstidstemat.
Våra ljudabsorbenter går att få i ett stort urval av textiler, texturer och färger för att hjälpa dig att skapa en magisk interiör utifrån dina önskemål.


Jordnära toner
Air-X ljudabsorberande avdelare i jordnära toner. Eftersom Air-X består av moduler är det möjligt att fritt skapa form och storlek på sin absorbent.

Gul accentfärg
Den ljudabsorberande lampan Lily ger ett intryck av att flyta i luften, vilket bidrar till en stillsam känsla i rummet. Som mest effektfull är Lily i samlade kluster, t ex över ett större bord. Blanda gärna in en accentfärg som gult.

Ombonat intryck med filttyg
Ljudabsorbenten Scala Wall kläs i filtliknande tyg, vilket ger ett varmt och ombonat intryck på väggen. Med sin vågiga form och mjuka kärna bidrar absorbenten till att skapa ett behagligt ljudlandskap i rummet.

Texturerad textil
Trumpet är en ljudabsorbent och en lampa i ett! Den finns i tre standardbredder men produkten kan tillverkas på beställning i andra storlekar. En texturerad textil som Atom från Kvadrat ger en taktil, varm känsla till produkten.

Naturen
Släpp in naturen i rummet med Airleaf takmonterad ljudabsorbent och avdelare!

Varm bakgrund
Scala XL ljudabsorberande panel finns i två versioner: konkav och konvex form.
Panelerna kan monteras på väggen som fristående enheter med luft emellan, alternativt som sammanlänkade paneler som ger en böljande, upprepande form längs en hel vägg. I inspirationsbilden är produkten klädd i tyget Synergy från Camira vilken finns i hela 75 färgnyanser att välja på!

Nude-toner
Skapa din personliga sfär med dB skärmbås! Serien kännetecknas av stor materialomsorg och kvalitet i utförandet. Skärmarna kan kläs i olika textiler beroende på vilken färg och uttryck som man är ute efter.

Tips på mer höstinspiration:

https://www.nonamedesign.co.uk/2020/05/23/colours-trends-fall-winter-2021-22/

https://www.elle.se/decoration/6-stora-inredningstrender-hosten-2021-enligt-pinterest/7758371

https://trendesignbook.com/blog/trends/discover-2021-fall-winter-trends-i-top-design-trends/