Nytt showroom i Köpenhamn

I samband med 3 Days of Design i Köpenhamn öppnade Abstracta upp portarna till ett helt nytt showroom skapat av Note Design Studio. Upptäck deras ’take’ på den historiska Kuglegården och hur modern design för den anrika byggnaden in i en ny era. I det nya showroomet hittar du även möbelföretagen Lammhults, Ragnars och Fora Form som ingår i Lammhults Design Group. Den stora invigningen ägde rum under designeventet 3 Days of Design, 7-9 juni 2023. Tusen tack till alla besökare!

”Det är en fantastisk lokal, med allt det grova och rustika, men det kan också vara en utmaning att få modern design att fungera på ett naturligt sätt i en sådan miljö, att trots all historia ändå få rummen att andas framtid. Vi valde att utgå från betongen och använda oss av betongens råa uttryck och dess neutrala grå, lugnande kulör. Vi ville också framhäva produkterna på ett enkelt och avskalat sätt, där varje objekt får en självklar plats i all den fantastiska rymd som lokalerna har”, berättar Susanna Wåhlin, inredningsarkitekt på Note Design Studio.

Besök vårt nya showroom!

Kontaktperson:
Jesper Krogh, Distriktschef Sjælland
Tel: +45 31 10 57 16
E-mail: jesper.krogh@abstractaas.dk

Adress: Kuglegården, Danneskiold-Samsøes Allé 15 (markplan) 1434 Köpenhamn

3 Days of Design
Danmarks årliga designevenemang, ett internationellt nav för innovation, inspiration, belysning, möbler och inredning från några av de mest framstående globala designvarumärkena. Evenemanget äger rum i Köpenhamns utställningslokaler, butiker, gator, verkstäder och bakgårdar.

>> Dezeen uppärksammar öppnandet av vårt nya showroom

>> Gå till Pressrum