Välkommen till Abstractas virtuella showroom

I år inviger Abstracta ett helt nytt showroom: en 1000 kvadratmeter stor byggnad omgiven av en vacker blå himmel, på toppen av en imaginär skyskrapa.

Den virtuella utställningslokalen är skapad i samarbete med det Stockholmsbaserade arkitektkontoret MER. Den är designad för att ge en mer taktil känsla av produkterna och en bättre upplevelse av ljudlandskapen de bidrar till. Ett av syftena är att öka samspelet mellan syn och hörsel i upplevelsen av produkterna, vilket är avgörande för ett företag med missionen att skapa bättre ljudlandskap.

Två ytterligare syften är hållbarhet och tillgänglighet: ”Vår ambition är att göra våra produkter tillgängliga för alla. Nu kan alla, oavsett var de lever eller arbetar, få en stark upplevelse av vad vi erbjuder. Man ska inte behöva resa långt för att ta del av våra nyheter eller för att förstå vad Abstracta kan erbjuda när det handlar om välbefinnande på jobbet. Tillgänglighet och hållbarhet är nyckelord för satsningen”, berättar Åsa van Drumpt, marknadschef på Abstracta.

Utställningsytan består av sex olika rum, däribland ett ljudlaboratorium och en vacker takträdgård där solen alltid skiner.

Den virtuella utställningen kan upplevas i Abstractas fysiska monter på Stockholm Furniture Fair 2020, monter C11:41.

info

Abstracta.se använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta godkänner du det.