Writing board weeks!

På Abstracta älskar vi kreativitet på arbetsplatsen! Ett viktigt verktyg för kreativa möten är skrivtavlor.
Denna våren ger vi därför lite extra uppmärksamhet till vårt skrivtavlesortiment - tag kontakt med din lokala säljrepresentant för mer information.

MagVision
MagVision är en skrivtavla som sätter funktionen i främsta rummet. Bakom själva skrivytan finns en metallskiva som gör MagVision magnetisk och därmed ökar användbarheten. MagVision finns i två versioner – whiteboard (E3-emalj) och glas. Glasskivan är optiskt vit i sitt grundutförande, men för den som vill använda skrivtavlan som inredningsdetalj finns nio olika kulörer på glaset att välja bland.

Draft
Många kontor har förändrats radikalt under de senare åren. Fasta arbetsplatser och mötesrum är inte längre självklara. Istället definieras rummen av hur de för tillfället används. För att möta dessa krav på föränderlighet, har formgivarna Daniel Lavonious Jarefeldt och Josef Zetterman utvecklat Draft – en dubbelsidig, mobil skrivtavla med en lika elegant som enkelt grafiskt formspråk. Under tavlan finns en praktisk låda i trä.

Alumi Kombi
Alumi Combi är ritad av Nina Jobs, för att uppmuntra till spontana möten, precis var man önskar. Skärmarna, som både fungerar som ljudabsorbenter och skrivtavlor, är utrustade med hjul, för enkel förflyttning. De flexibla skrivtavlorna har samma sobra visuella uttryck som de ljudabsorberande skärmarna i samma serie. Kombinera dem gärna med varandra för att uppnå en harmonisk enhet.

Sketchalot
Det som gör Sketchalot unik är att det är en väggtavla som inte behöver fästas. Tack vare de speciella fötterna kan den istället placeras helt upprätt mot väggen. När det är dags för ommöblering slipper du med andra ord onödigt besvär.

Moow
Rent visuellt för Moow tanken till lakan som hänger och torkar på tvättlinor. Det innovativa konceptet Moow är utvecklat av Stefan Borselius. Här hänger hjulförsedda skrivtavlor i olika storlekar på en list, vilket innebär att det är möjligt att skjuta dem åt sidan. Konceptet inkluderar förutom skrivtavlor på hjul också blädderblockskrokar och vägghängda skrivtavlor.

Messenger
Handen på hjärtat, bildskärmar är inte särskilt trevliga att titta på när de är avslagna. Detta har designern Fredrik Wallner tagit fasta på när han utvecklat Messenger – ett sobert skåp för tv-apparater av olika slag. De magnetiska skjutdörrarna i glas gör att skåpet också fungerar som elegant skrivtavla.

NYTT! Start kit
Tråkiga detaljer sänker helhetsintrycket. Denna uppsättning av tillbehör till skrivtavlan är stilsäkert formgivet och innehåller allt du behöver: 5 pennor, 6 magneter, 1 putsduk, 1 sprayflaska och 1 tavelsudd som också fungerar som pennhållare. Startsetet kan köpas komplett som ett set, eller som enstaka artiklar. Vårt startset finns både för glasskrivtavla och för whiteboardtavla.

info

Abstracta.se använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta godkänner du det.