Karriär

Vill du jobba hos oss?

Vi söker nu personal till ”Beredning och orderplanering”

Abstracta är marknadsledande i Norden inom inredningsakustik. Vi tillsammans med framgångsrika designers utvecklar produkter för att skapa bättre ljudlandskap för olika typer av miljöer. Dessa produkter säljs till återförsäljare och arkitekter runt om i hela världen. Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss i Lammhult och anta spännande uppgifter i vår produktion.

Personliga egenskaper

Du är van vid att arbeta i en flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Därför är det viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar och kunna arbeta parallellt med flera olika uppgifter samtidigt. Arbetet med beredning och orderplanering gör att personen behöver ha god kunskap om företagets processer och organisation, för att effektivt kunna lösa de utmaningar som uppstår.

Vidare så söker vi dig som trivs med att vara spindeln i nätet och värdesätter arbete i grupp.

Kompetens:

Du har god kännedom om produktionslogistik, operationsplanering och operationsberedning. Goda ritkunskaper inom 3D CAD.

Du har Förmågan att informera, kommunicera och förhandla internt för att i löpande verksamhet skapa utrymme för optimering av produktionsförutsättningar.

Anställningsform:

Tjänsten är på 100 % och börjar med en provanställning på sex månader.

Du kan ställa frågor om tjänsten till Andréas Aderlind tel. 0472-26 96 61 eller Ing-Marie Andersson tel. 0472-26 96 23.

Sista ansökningsdag: 2019-10-25

Välkommen med din ansökan till ing-marie.andersson@abstracta.se och alina.carlsson@lammhultsdesigngroup.se

Abstracta är ett helsvenskt företag med lång erfarenhet inom akustik och avskärmning. Både produktion och utveckling sker i egen fabrik i Lammhult, Småland. Som marknadsledare i Norden inom inredningsakustik strävar vi alltid efter att hitta nya och innovativa lösningar för att skapa bättre ljudlandskap för olika typer av miljöer. Abstracta är verksam sedan 1972 och är inne i en mycket expansiv fas både inom och utom Sverige. I dagsläget går ca 50% utav produkterna på export. Abstracta är en del av börsnoterade koncernen Lammhults Design Group. För mer info, besök vår hemsida www.abstracta.se


Du är såklart alltid välkommen att skicka en spontanansökan till: work@abstracta.se

info

Abstracta.se använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta godkänner du det.