Skärma av!

Tag hjälp av golvskärmar för att enkelt dela av på arbetsplatsen. Dels med anledning av fysisk distansering, dels med anledning av ljudabsorption. Kontakta din säljrepresentant för mer information om hur vi kan hjälpa dig att hitta bra lösningar för avskärmning. Nedan följer några exempel.

dB
dB är ett skärmsystem som fungerar som en diskret scenografi för öppna kontorsmiljöer, gjord för att levandegöras av människorna som arbetar där.

Alumi Combi
Alumi Combi är ritad av Nina Jobs, för att uppmuntra till spontana möten, precis var man önskar. Skärmarna, som både fungerar som ljudabsorbenter och skrivtavlor, är utrustade med hjul, för enkel förflyttning. De flexibla skrivtavlorna har samma sobra visuella uttryck som de ljudabsorberande skärmarna i samma serie. Kombinera dem gärna med varandra för att uppnå en harmonisk enhet.

Stitch
Stitch är en mjuk och personlig skärm, klädd i fodrat, tjockt tyg med sydda rutmönster, som står på välgjorda ben i ask. Tillgänglig som golv- och bordsskärm.

Softline
NYHET!  Vårt mest populära skärmsystem Softline finns nu tillgängligt med överdel av genomskinligt plexiglas.

ABSTRACTA SNABBORDER! Softline 30 golvskärm med textil Dox 50 eller 52, bara 1 – 2 dagars leverans!

Scala
Designen på den populära ljudabsorbenten Scala är inte bara utvecklad av visuella skäl, utan främst för att bidra till ett bättre ljudlandskap.

Chubby
Chubby är utvecklad för dig som inte har något övers för kompromisser. Skärmen finns till för en sak: att sänka ljudet, och det rejält. Med en tjocklek på 88 mm reducerar Chubby ljudet med upp till hela 15 dB, vilket gör den bäst beskriven som en ljudbarriär.

info

Abstracta.se använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta godkänner du det.