Career

Would you like to work with us?

Vi söker ny medarbetare till säljsupport

Abstracta är ett helsvenskt företag med lång erfarenhet inom inredningsakustik. Både produktion och utveckling sker i egen fabrik i Lammhult, Småland. Som marknadsledare i Norden inom inredningsakustik strävar vi alltid efter att hitta nya och innovativa lösningar. Tillsammans med framgångsrika designers skapar vi produkter för att skapa bättre ljudlandskap för olika typer av miljöer. Abstracta är verksam sedan 1972 och är inne i en mycket expansiv fas både inom och utom Sverige. I dagsläget går ca 55% utav produkterna på export. Abstracta är en del av börsnoterade koncernen Lammhults Design Group. För mer info, besök vår hemsida www.abstracta.se

Om rollen:

Som medarbetare inom säljsupport kommer du att ingå i ett team där du samarbetar med våra utesäljare samt agenter. Din uppgift blir att bl. a bistå med offerter, registrering av order, teknisk information och ritningar. I din roll kommer du att arbeta administrativt i olika affärssystem samt medverka vid mässor och event. Du kan räkna med ca.10 resdagar/ år.

För att kunna ta dig an den här rollen på bästa sätt ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från både kundservice och försäljning. Du är en glad, tillmötesgående och lösningsorienterad person samt duktig på att kommunicera med människor både via tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta med andra. Du gillar ordning och reda och är bra på att strukturera upp ditt eget arbete samt göra nödvändiga prioriteringar. Eftersom att Abstracta är ett internationellt företag är det även viktigt att du kan flytande Engelska i tal och skrift, även andra språk är meriterande. Du är nyfiken och tar dig gärna an nya utmaningar. Abstracta är ett företag under ständig utveckling då vi är marknadsledande inom inredningsakustik i Norden.

Sammanfattning:

• Order- och offertregistrering

• Uppföljning av offert och projekt

• Registrering av projekt i CRM

• Bistå med dokumentation

• Kunduppföljning via telefon och mail

• Bereda order samt orderplanering

• Deltagande vid mässor och event

Personliga egenskaper:

Du är van att arbeta i en flexibel miljö där omprioriteringar förekommer, därav viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar och kunna arbeta parallellt med olika uppgifter samtidigt. Arbetet med säljsupport gör att personen behöver ha god kunskap om företagets processer och organisation för att effektivt kunna lösa de utmaningar som uppstår. Vi söker dig som i alla lägen sätter kunden i fokus. Du har lätt att arbeta i team.

Kompetens:

Du hanterar Engelska flytande i både tal och skrift, övriga språk meriterande.

Vana av tidigare arbete i CRM och affärssystem, vi arbetar i Navision och Lime CRM.

Du är van att informera och kommunicera.

Anställningsform:

Tjänsten är på 100 % och vi ser helst en provanställning.

Du kan ställa frågor om tjänsten till Anna Ekblad tel. 0472-26 96 11.

Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-12-31

CV och personligt brev skickas till anna.ekblad@abstracta.se

info

Abstracta.se saves cookies in your browser to provide a good user experience. By continuing you allow this.